Poštovani Imoćani, prijatelji Imotskog i Imotske krajine

Hvala svima vama koji ste podržali Humanitarnu večer Imotske krajine „Imota u Lisinskom“. koju smo održali 23. studenog 2009. godine i na kojoj se okupilo više od 2000 posjetitelja koji su uživali u kvalitetnoj prezentaciji kulturne baštine Imotske krajine ali i u gastronomskim specijalitetima.
Posebno se zahvaljujemo brojnim sponzorima koji su u teškim vremenima za gospodarstvo ipak izdvojili dio svojih prihoda kako bi pomogli ovaj projekt. Nakon prvog okupljanja uspjeli smo nakon podmirenja svih troškova prikupiti i donirati 200 000 kuna za djecu sa posebnim potrebama u Imotskom i Zagrebu.
Ove godine „Imota u Lisinskom“ će se održati 07.prosinca 2010 godine s početkom u 19.30 sati. Kao što vam je vjerojatno poznato, Imotsko rodilište u koje postoji više od 80 godina je trenutno zatvoreno te je potrebno osigurati minimalne uvjete kako bi se u Imotskom opet rađali mali Imoćani. Organizacijski odbor je odlučio da se ove godine prihod manifestacije donira za uređenje i opremanje rodilišta u Imotskom. Naš humanitarni projekt je podržalo i Ministarstvo zdravstva i socijale skrbi koji je glavni investitor, tako da će im naša donacija biti moralna i materijalna potpora.

Program manifestacije je u pripremi i na ovim stranicama će biti objavljen početkom studenog. Pripremamo i bogat „Imotski stol“ sa najboljim gastronomskim specijalitetima Imotske krajine. I vi možete sudjelovati u ovom humanitarnom projektu. Ako ste gospodarstvenik pokroviteljstvom manifestacije, ako ste umjetnik kvalitetnim nastupom, ako ste obrtnik predstavljanjem svojih proizvoda u foajeu dvorane, ako ste zaljubljenik u kulturnu baštinu i gastronomske specijalitete Imotske krajine kupovinom ulaznice.
Ako niste ništa od navedenog onda Humanitarnu večer Imotske krajine „Imota u Lisinskom“ i humanitarnu akciju prikupljanja financijskih sredstava za uređenje i opremanje rodilišta u Imotskom možete pomoći uplatom donacije na žiro račun 2340009 – 1100189624 uz poziv na broj 07122010 i naznakom „Donacija za rodilište“ S nestrpljenjem očekujemo naše novo humanitarno okupljanje, do tada vas srdačno pozdravljamo.

Organizacijski odbor humanitarne večeri „Imota u Lisinskom“

Radijska reklama: