"Imota u Lisinskom" - ove godine humanitarna večer za uređenje rodilišta u Imotskom

Počele su pripreme za humanitarnu večer Imotske krajine "Imota u Lisinskom" koja će se održati 07. prosinca 2010 godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Sve zavičajne udruge Imotske krajine i svi pojedinci koji su prošle godine sudjelovali u organizaciji ovog humanitarnog projekta tu su i ove godine pojačani sa još nekoliko udruga s imotskim predznakom koje su se profilirale tijekom 2010 godine. Program manifestacije je u pripremi a organizatori poručuju da će se bitno razlikovati od prvog okupljanja.

"Imota u Lisinskom" je prošle godine uspjela prikupiti i donirati 200 000 kuna djeci sa posebnim potrebama u Imotskom i Zagrebu no ove godine cijeli prihod manifestacije biti će doniran za uređenje i opremanje rodilišta u Imotskom. Sredstva će se prikupljati od donacija pokrovitelja, od ulaznica ali i putem uplata na žiro račun koji će uskoro biti objavljen.

Organizatori pozivaju sve one koji na bilo koji način mogu pomoći, imaju zanimljiv kulturno - umjetnički program ili su zainteresirani za sudjelovanje u organizaciji ovog projekta da se jave na e-mail im2009zg@gmail.com, također pozivaju sve pokrovitelje koji žele pomoći opstanku rodilišta u Imotskom da se odazovu i podrže ovu humanitarnu manifestaciju. Sljedećih tjedana u medijima će se pojaviti više informacija vezanih uz humanitarnu večer Imotske krajine "Imota u Lisinskom"