Arhiva sadržaja - Srpanj 25, 2012

Cista Velika, 25. srpnja 2012. – Na blagdan svojih suzaštitnika, svetih Joakima i Ane, roditelja BDM, koje imotska župa Sv. Jakova apostola u Cisti Velikoj svečano slavi u četvrtak 26. srpnja, dan nakon blagdana župnog patrona.

Koncelebrirana misa je u 10.30 sati, a počinje u 10 sati ophodom sa slikom svetih suzaštitnika cestom kroz selo. Tom misom i članovi Prihvatnog centra "Korak naprijed" u Cisti Velikoj, zajednice "Susret", nevladine organizacije za prevenciju i tretman ovisnosti o drogama, alkoholu i drugim psihoaktivnim sredstvima, proslavit će 20. obljetnicu djelovanja zajednice u Republici Hrvatskoj.

Svečanu misu predvodi splitsko-makarski generalni vikar mons. dr. Ivan Čubelić, u suslavlju sa župnikom don Danom Gučem.

Pozivamo sve kojima smo u protekla dva desetljeća pomogli da se vrate normalnom životu bez ovisnosti, njihove roditelje, estradne zvijezde koje su sudjelovale u našim brojnim humanitarnim akcijama, da nam dođu 26.srpnja u Cistu Veliku.

Biti će to prilika za druženje i prisjećanje na zajedničke doživljaje i uspješan rad s ovisnicima na koji smo iznimno ponosni.

Rubrika: 

Cisko lito 2012

KUŠU Cista Velika u sklopu programa Ciskog lita i proslave blagdana sv. Jakova i Ane
25.07.2012

u Cisti Velikoj organizira kao i svake godine veliku feštu ove godine uz koncert JELENE ROZGE

 

 

Rubrika: