Arhiva sadržaja - Travanj 18, 2012

Zagreb, 15. travnja 2012. - U nizu emisija promocije kulturnih i narodnih običaja gostovali smo u eteru Hrvatskog radija 2. programa, u emisiji "Krupni megaherz".

Pored  još uvijek aktualnog poziva za prisustvovanje na festivalu "Uz gangu i bukaru" koji je podijeljen u kategorije: ganga, rera, ojkavica i bećarac ostvarena je suradnja s POU Zaprešić gdje će Klub Ciste Velike i prijatelja organizira večer ususret festivalu "Uz gangu i bukaru".

Poslušajte dio emisije "Krupni Megahertz" urednice i voditeljice Monike Lelas.

  

  

Rubrika: 

Poštovani obavještavamo Vas o održavanju 7. «Nacionalnog sajma pršuta i suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem», koji bi se trebao održati u gradu Sinju 20. i 21. travnja 2012. godine, te Vas pozivamo na sudjelovanje u manifestaciji.

7. «Nacionalni Sajam Pršuta i suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem, Sinj 2012.»

Poštovani, ove godine kao i prethodnih započeli smo sa organizacijom i pripremama za ovogodišnji Sajam pršuta čiji ste višegodišnji sudionici, te Vam se ovom prilikom zahvaljujemo na učestvovanju, suradnji, te na izuzetnim i korektnim odnosima.
Sajam bi i ove godine pored promotivne i ocjenjivačke komponente trebao imati, revijalni i edukativni karakter, pa bi se na stručnim referatima proizvođači i posjetitelji  mogli informirati  putem stručnih predavanja s  temama  vezanim za problematiku proizvodnje i plasmana suhomesnatih proizvoda kao što je Dalmatinski pršut,  zaštita autohtonih proizvoda i oznaka kvalitete, uvođenje standarda, modeli udruživanja, tržištu, trendovima, mogućnostima kooperacije sa uzgajivačima svinja, tehnologiji proizvodnje i obrade pršuta, te programima poticaja i financiranja od strane vladinih  i drugih institucija itd.

Rubrika: